Imbas untuk muat turun aplikasi

Month: March 2021

676 Results / Page 1 of 76

Sosial

Nuraga Hael Husaini

Hael telah memuat naik satu posting di Instagram miliknya. Melalui captionnya, β€œDunia dicabar tanpa nuraga,Namun iman atasi segala,Dunia di sentuh hiba nestapa,Namun hadapinya dengan sabar.NURAGA NOW ON YOUTUBE!”Tahukah anda, maksud perkataan nuraga ialah belas kasihan atau simpati. Oleh itu, sesuailah lagu Nuraga dengan klip video rasminya yang dimuat naik di YouTube.

today31 March 2021

Sosial

Trend Jubah Baju Raya 2021

Ketika artikel ini ditulis, postingΒ berkenaan telah menerimaΒ 800 retweets,Β 350 quote tweetsΒ dan 1KΒ likes.Rata-rata netizen juga turut murung dan pening kepala nak beli baju raya apa tahun ini. Ada yang sanggup tak beli baju raya tahun ni tau!ο»ΏBerikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

today31 March 2021

Sosial

[VIDEO] Dilamar Ayah Kawan Baik Sendiri, Gadis Ini Akui Umur Bukan Penghalang Relationship

Namun, siapa kita untuk menolak takdir dan jodoh yang telah ditetapkan oleh Allah SWT. Tidak kiralah kalau jarak umur beza berbelas atau berpuluh tahun sekalipun, kalau dah namanya jodoh tetap tak akan ke mana.Begitu juga dengan sebuah video yang tularΒ di aplikasi TikTok baru-baru ini apabila seorang gadis mencuri tumpuan warganet selepas dia berkongsi kisahnya yang dilamar oleh ayah kawan baiknya sendiri.ο»ΏLihat video penuh tersebut di bawah:

today31 March 2021

kisah-wanita-yang-kabur-saat-ditagih-hutang-2_34

Sosial

Minta Hutang Cara Ekstrem, Keluarga Terkejut Terima Buku Yasin Dengan Gambar Penghutang

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini. VOCKET Isu hutang ini bukan perkara baharu. Malah budaya meminta-minta selepas itu buat-buat lupa untuk membayar sudah sering terjadi. Yang menjadi beban nanti bukanlah si penghutang, tetapi si pemiutang yang terpaksa tebal muka untuk meminta wang yang sudah dipinjamkan. Terbaharu, seorang wanita di Indonesia mengambil langkah ekstrem untuk meminta hutangnya daripada seorang wanita. Dia telah bertindak menghantar... Klik sini […]

today31 March 2021

Sosial

[VIDEO] Laju Macam ‘Kereta Api’ Bercakap Buat Food Review, Gadis Ini Buat Ramai Terhibur

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen sememangnya terhibur selepas melihat video tersebut.Ramai yang tidak menyangka gadis itu boleh bercakap dengan sangat laju. Hanya satu nafas je! Ada juga yang menyamakannya dengan penyanyi rap antarabangsa popular iaitu Eminem kepada Eminah.ο»ΏKetika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 93.6K views, 4,080 retweets dan 4,026 likes di Twitter.Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di... Klik sini untuk […]

today31 March 2021