Imbas untuk muat turun aplikasi

Uncategorized

4 SIRI TV WAJIB TONTON KAT NETFLIX

today13 December 2018

Dah nak hujung tahun ni, baru korang sedar ada banyak lagi cuti korang yang tak pakai kan? Nak travel sana sini dompet tak tebal lak. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya. Apa guna internet quota yang banyak tu. Sila la apply cuti korang sekarang untuk layan series kat Netflix yang kami senarai kan ni. Serius berbaloi untuk korang tengok.

The Haunting of Hill House

Untuk yang dahagakan cerita seram, The Haunting of Hill House kami sarankan untuk korang tengok. Tak ramai yang berani tengok series ni sorang-sorang waktu malam. Kisah pasal keluarga yang dihantui oleh makhluk-makhluk yang sentiasa mengganggu dorangSeries ni diinspirasikan daripada sebuah novel seram pada tahun 1959, The Haunting of Hill House.

Ozark

Lain orang lain citarasa. Kalau korang nak relax sikit, tak nak cerita seram boleh layan Ozark yang sekarang dah masuk season ke-2. Cerita yang Jason Bateman berlakon selalunya mesti best. Series ni mengenai seorang suami dan bapa yang bekerja sebagai penasihat kewangan yang terlibat dengan drug cartel dalam jenayah money laundering. Kalau korang minat series pasal jenayah dan drama, ni pilihan yang tepat.

Nak tahu 2 lagi siri yang best? Anda boleh check out di https://www.thelaki.com.my/4-siri-tv-wajib-tonton-kat-netflix/

Penulis : THELAKI

Written by: Jay


Previous post

Uncategorized

Yeke Anak Bongsu Ni Manja?

Shout out untuk semua anak bongsu! Hihi! Haa, #Lunagirls nak tahu tak fun facts tentang anak bongsu? Jom LUNARIA kongsikan fakta menarik tentang anak bongsu yang maybe korang tak sangka! Jangan lupa tag kawan-kawan yang anak bongsu tu okay..

today13 December 2018