Connect with us

Viral

‘Apa Yang Korang Tak Puas Hati Sangat?’ – Ude Wahid Terkilan Isteri Dalam Pantang Dimaki Netizen

Pemuzik, Ude Wahid memohon kepada semua pihak agar tidak mengganggu urusan rumah tangganya dengan isteri iaitu Izreen Azminda. Ujar Ude, dia tidak tahu kenapa ramai orang tidak berpuas hati dengan kehidupannya bersama Izreen sehingga ke hari ini.

Published

on

‘Apa Yang Korang Tak Puas Hati Sangat?’ – Ude Wahid Terkilan Isteri Dalam Pantang Dimaki Netizen


Isu & Kontroversi

Pemuzik, Ude Wahid memohon kepada semua pihak agar tidak mengganggu urusan rumah tangganya dengan isteri iaitu Izreen Azminda. Ujar Ude, dia tidak tahu kenapa ramai orang tidak berpuas hati dengan kehidupannya bersama Izreen sehingga ke hari ini.

Sudah-sudah la korang ni nak ganggu rumah tangga aku. Apa la yang korang semua tak puas hati sangat? Tak boleh ka tengok aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang. Aku tak kacau korang pun kan. Tak ganggu hidup korang pun kan. Tak habis-habis nak ganggu isteri aku yang dalam pantang. Aku tak faham betul manusia macam ni. Aku tak boleh brain. Stop benda tak berfaedah ni.

Menerusi Instagram Story yang dimuat naik oleh Ude, ada segelintir individu dipercayai masih mengganggu kehidupannya bersama isteri dan anak-anak. Sebagai suami, Ude meluahkan rasa bengang apabila isteri tercinta terpaksa menerima makian dan cacian sepanjang tempoh berpantang kali ini.

Nak dm maki-maki sampai hina anak kami yang tak bersalah ni….


Klik sini untuk baca artikel penuh.
Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di