Connect with us

Inspirasi

“Doakan Anak Akak” – Terharu Stranger Belanja KFC, Rider foodpanda Ini Undang Sebak Ramai

Dalam rezeki kita, ada rezeki orang lain.

Published

on


Menerusi video yang dimuat naik oleh @pandaterbang.my, kelihatan dia ketika itu singgah di sebuah restoran KFC untuk mengambil pesanan customernya.

Namun, sebaik saja dia ingin beredar dari situ, dia ditahan oleh seorang wanita. Apa yang lebih menyentuh hati adalah rupa-rupanya wanita itu ingin membelikannya satu set KFC.

“Sambil tunggu akak tu beli, termenung jauh jugak aku. Ya Allah baiknya akak ni. Akak tu hulur KFC kat aku then cakap doakan anak akak ye dik. Anak akak sakit, doakan dia”

“Tak sempat pula nak tanya anak akak tu sakit apa. Apa-apa pun semoga anak akak tu sembuh dan dalam keadaan baik inshaAllah,” katanya.

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di