Connect with us

Yang Hangat

Hargai Kehadiran Isteri Dalam Hidup, Achey Kongsi Video Sweet Beri ‘Nafkah’

Nampak bahagia betul isteri Achey bila terima jambangan bunga dan sampul surat tu

Published

on

Penyatuan pasangan suami isteri adalah untuk saling melengkapi dan berkongsi rasa kasih sayang.

Jika cinta yang hadir itu benar-benar bermakna, maka semestinya timbul rasa untuk lebih menghargai pasangan masing-masing.

Pada 5 Mac 2021, pelawak, pelakon dan penyanyi Achey Bocey telah berkongsi satu hantaran di Instagram miliknya.

Melalui caption:-

“Takda apa pun… just nak share

Benda wajib kalau kita sulam dengan keindahan ianya akan buat kita bahagia menjalaninya..

Isteri di pinjamkan Allah untuk kita di dunia.. dia hak Allah.. maka kita cuba sebaik mungkin jaga milik Allah ni..

Yang baik korang ikut… yang tak baik dari saya jgn ikut tau…”

Video yang dimuat naik Achey menunjukkan detik-detik beliau membawa satu jambangan bunga beserta satu sampul surat bertulis “TO MY LOVE: NAFKAH …”

Sebaik ia diserahkan kepada isteri beliau, ternyata ia mampu menceriakan cinta hati Achey itu.

Wah, nampak sweet betul!

Tapi hanya isteri beliau yang tahu apakah yang berada di dalam sampul tersebut.

Sebenarnya benda yang dianggap simple pun boleh menjadi sesuatu yang dinggap besar oleh seseorang yang lain.

Semoga pasangan Achey dan isteri ini berbahagia melayari bahtera rumah tangga mereka selamanya.

 

Baca artikel berkaitan: “Macam Mak Janda” Terkejut Dah ‘Bertudung’, Foto ‘Cantik’ Achey Terima Pujian Ramai

Sumber: Instagram Achey Bocey

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.