Imbas untuk muat turun aplikasi

Yang Hangat

Puji Lagu ‘Tolonglah’ Unik & Ada Value Tersendiri, Michael Ang Harap Netizen Berhenti Menghina Cik B

today3 December 2020

Background

Baru-baru ini anak kepada usahawan kosmetik terkenal Dato Sri Vida iaitu Cik B telah melancarkan lagu single pertamanya berjudul “Tolonglah” yang di muat naik di Youtube Seventeen Eleven Music pada 1 Disember 2020.

Lagu yang baru beberapa hari rilis itu nampaknya mendapat perhatian ramai sehingga trending di Youtube, termasuk mendapat pujian rakan-rakan artis seperti Michael Ang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Ang (@michaelang38)

Michael Ang di dalam hantaran yang dimuat naik itu memuji lagu “Tolonglah” berkenaan yang dianggap mempunyai lirik yang mendalam dan unik.

“Salam semua! Ini posting bukan sebab kawan atau mengampu! Cuma nak bagitahu u all sejujurnya I love this Tolongla Aku by @cikb_havoc66 congrats cik b! Tepokkkkkkk! Dgn lagu ni harap2 senyap la netizen dari menghina or mengata u! This is really a good songs n lyrics dia ada maksud yg best! I wish u all the best n yg belum dengar pergi la dengar and suara cik b is unique and Ada value dia sendiri n bukan buat lagu untuk gimmick mcm @datoserivida hehehhehehe jgn marah Dato Jujur aje! Luv u!”

Dalam pada itu meninjau di ruangan komen berkenaan, rata-rata warganet memuji lagu berkenaan dan kagum dengan bakat Cik B.

Terbaik lah Cik B! Korang dah dengar ke belum?

Baca artikel sebelum ini : Suara Dikatakan Seakan YonnyBoii, Single ‘Tolonglah’ Cik B Terima Pujian Warganet!

Written by: Fieyna Azman


Previous post

BeFunky-collage (3)

Sosial

Lelaki Berselindung Di Sebalik Aktiviti Berbasikal Untuk Pecah Rumah Ditangkap Polis

Pepatah sambil menyelam minum air bermaksud mengambil kesempatan untuk melakukan beberapa perkara lain sambil melakukan satu pekerjaan. Tetapi tahukah anda menurut Kamus Istimewa Peribahasa Melayu, ada satu lagi peribahasa yang berbunyi berkayuh sambil ke hilir. Sama juga dengan peribahasa yang kita sentiasa dengari sebelum ini, ia juga membawa maksud yang sama. Secara mudahnya dapat melakukan pelbagai perkara atau kerja dalam satu-satu masa. Bagaikan... Klik sini untuk baca artikel penuh. Sumber:

today3 December 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *