Connect with us

Yang Hangat

Shukri Yahaya Bagi Chance, Sharnaaz Ahmad Tersipu Malu IG Live Dengan Azira Shafinaz

Daripada ganas terus bertukar tersipu malu Sharnaaz bila Azira masuk dalam IG live tu ya!

Published

on

Seorang sahabat yang baik semestinya mahu yang terbaik buat rakannya yang lain, tidak kira mahu mereka bahagia di dunia atau pun di akhirat.

Bagi pelakon Shukri Yahaya, apa yang boleh beliau lakukan demi kebahagiaan rakan baiknya, Sharnaaz Ahmad ialah ‘prank‘ semasa di Instagram Live!

@erewaaReply to @put.seh PART LAST !! Siapaaaa pernah jadi macam shuk ?! ??? apaaa perasaan korang time tu ?? ##fypシ ##shouldbeme♬ feel free to use this sound – Hariez Sakri

Seorang pengguna laman TikTok ada memuat naik video pendek ketika Sharnaaz sedang membuat IG live bersama dengan Shukri dan tidak lama selepas itu muncul pula sekuntum bunga iaitu Azira Shafinaz di dalam live tersebut.

“Aku dah send dah, taktau lah ada rezeki dia jawab.”

@erewaabetul2 support kawan ni !! hahahhaha ?

♬ OST Maruko – Dino Junior

Sejurus sahaja Azira masuk, sepantas kilat Shukri telah meninggalkan mereka berdua yang sedang tersipu malu.

Kalau sebelum ini kita biasa lihat Sharnaaz tampil dengan imej ganas dan garang, tapi ketika membuat IG live bersama dengan Azira, beliau terus berubah mejadi seorang yang pemalu!

Ruangan komen video tersebut dihujani dengan gelak ketawa penonton yang geli hati melihat aksi Sharnaaz itu.

Jangan ingat Sharnaaz je yang malu ya, Azira pun nampak main-main rambut je tu!

Apa pun, kita doakan yang baik-baik sahaja lah untuk mereka berdua ni, mana tahu betul-betul berjodoh kan.

Baca juga artikel berkaitan:

Gurauan ‘Makan Dalam’ Tentang Belon Udara Panas, Sharnaaz Ahmad Gelak Sakan Dengan Shukri Yahaya

Sumber foto dan video: TikTok

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di