Connect with us

Yang Hangat

Syatilla Melvin Keguguran, Mahu Janin Keluar Secara Semula Jadi

Syatilla tetap bersyukur dengan kurniaan rezeki untuknya walaupun telah mengalami keguguran

Published

on

Pelakon Syatilla Melvin dilihat sentiasa ceria dengan setiap perkongsian yang dimuat naik di Instagram miliknya.

Namun disebalik senyuman, ada kisah duka yang disimpan oleh isteri kepada pelakon Shaheizy Sam itu.

Pada 8 April 2021, Syatilla telah memuat naik satu hantaran di Instagram miliknya.

Baca artikel berkaitan: Syeriv Samheizy Ajar Tutorial Makeup Badut, Tak Sangka Syatilla Melvin Kantoi Terkentut

Hantaran tersebut mengisahkan tentang kejayaan perniagaan yang diusahakannya bersama adik-beradik.

Namun beliau juga memberitahu perihal dirinya yang keguguran dan janinnya masih berada di dalam kandungan.

Melalui caption:-

Ibu bawak jugak baby yg tidak lagi ada denyut jantung dalam perut tu???

KEKASIH diiktiraf lagi!!! Alhamdulillah ni memang rezeki anak!?

Walaupun tumbesaran baby no 3 dalam perut tu stop tapi bubu wont stop fighting utk jenama yang susah payah bubu naikkan selama 2tahun!!!!!?

Hanya Allah sahaja yg tahu mcmana payahnya kami adik beradik?”

Bagaimanapun, Syatilla tetap bersyukur atas rezeki lain yang Allah kurniakan kepadanya.

“Tapi Allah teramat lah baik kan?tengok lahh apa dia ganti?alhamdulillah syukur terima kasih tuhanku ya allah?”

Syatilla mahu orang ramai doakan agar janin di dalam kandungan keluar dengan sendirinya.

“Doakan jugak proses baby ni jatuh keluar naturally, xmau buat dnC?”

Sementara itu, ramai yang meninggalkan komen untuk perkongsian ini.

Semoga Syatilla terus kuat!

 

Sumber: Instagram Syatilla Melvin

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di