Connect with us

Lunaria

Instafamous ‘Over Famous’ Mengalahkan Artis!

Siapa Instafamous yang anda kenal dan follow?

Published

on

Siapa Instafamous yang anda kenal dan follow? Apa yang buatkan korang follow mereka di social media? Sekarang ni dah terlalu ramai Instafamous yang ramai followers mengalahkan artis tempatan tau. Antara yang Lunaria nak kongsikan adalah…
SITI SYASYA ROSAELMI AHMAD / @Asyalliee

Sumber gambar: Instagram Asyalliee

“Macam cantik je, macam comel je”… Haa siapa ingat lagi lagu ni? Kalau korang nak tahu, Asyalliee ni mula terkenal disebabkan video lama Keek beberapa tahun lepas.. Selepas video Asyalliee viral, nama Asyalliee mula disebut dan sekarang bergelar Instafamous! Asyalliee punyai followers seramai 1.3 juta.. Dahsyat!
ADIRA SALAHUDI / @Adirasalahudi

Sumber gambar: Instagram Adirasalahudi

Model and founder beauty product... Tu la kerjaya Adira yang terkenal dengan wajah yang putih macam snow! Mula dulu dia hanya buat job as a model baju dan tudung tapi sekarang dia dah jadi founder product lipstick! Sekarang, dia dah ada seramai 574 ribu followers!
Untuk mengetahui lebih lanjut, klik sini
 
Penulis: Lunaria

Advertisement

Connect with Us

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Office
    +603-7710 5022
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
Advertisement