Imbas untuk muat turun aplikasi

Inspirasi

Mulakan Tabiat Baru Dengan Gunakan 5 Barang Mesra Alam In

today11 August 2021

Background


Kalau anda nak beli pek refill pun boleh. Jangan risau ia masih lagi eco-friendly!

Pek refill Breeze ni menggunakan 80% kurang plastik. Dan yang paling best, pek baru ni lagi besar jadi anda boleh jimat lebih kan? Sekarang ada promo tau, pek refill ni hanya RM17.50 je!

Anda juga boleh dapat baucar Shopee bernilai RM8 tau bila beli produk Breeze ni tau! Hanya klik link iniΒ dan isi butiran anda! NakΒ checkoutΒ nanti dah boleh guna. Terhad kepada 600 orang pengguna dan anda boleh redeem dariΒ 1 Ogos sehingga 31 Ogos 2021.

Dapatkan produkΒ BreezeΒ ni di kedai berhampiran atau di Shopee hari ini. Jangan lupa untuk kitar semula tau!

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Ellina Chan