Imbas untuk muat turun aplikasi

Inspirasi

Sempat ‘Beletiaq’ Sambil Lipat Kain, Cara Lelaki Ini Bebel Dekat Isteri Curi Tumpuan Ramai

today26 January 2022

Background


Menerusi video yang dimuat naik oleh @shadagonjeng, kelihatan dia sedang merakam suaminya yang melipat kain di dalam bilik mereka.

Apa yang membuatkan ramai terhibur adalah apabila suaminya itu mula berleter macam bertih jagung dan siap memerli si isteri kerana seronok bermain telefon.

“Lagi seronok jadi Shuhada, duduk atas sofa main TikTok, main Instagram, buat story, aku sampai tak dan nak pegang handphone tau dak. Shuhada kan boss, anak tak kacau. Aku nak buat apa pun tak senang, handphone sampai tak sentuh. Caj pagi 100% sampai ke malam 100% jugak,” bebelnya,”

Lebih melucukan, si isteri pula tidak dapat menahan ketawa kerana terhibur melihat suaminya membebel kalah orang perempuan.

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Dania Hamdan


Previous post

Yang Hangat

Malaysian Real Book kumpul karya muzik

KUALA LUMPUR: Atas dasar cinta terhadap muzik dan mahu untaian indah pelbagai genre yang pernah dihasilkan malar segar dan terpelihara, komposer yang juga pemain piano tersohor, Michael Veerapen mencetuskan idea menghasilkan buku diberi judul Malaysian Real Book (MRB).

today26 January 2022