Imbas untuk muat turun aplikasi

Viral

Suami Tersalah Beli Barang Dapur Bikin Netizen Berdekah!

today13 August 2019

Background

Lelaki yang bergelar suami kat luar sana pernah tak alami situasi tersalah beli barang dapur yang dipesan oleh si isteri?

Tipu lah kalau tak pernah kan? Almaklum lah orang lelaki ni kena cakap biar terang, explain satu per satu baru mereka faham. Betul ke?

Terbaru, tular satu kejadian kelakar di laman Twitter apabila seorang wanita berkongsi kisah di mana dia pesan dekat suami dia untuk belikan minyak zaitun (Olive Oil) yang digunakan untuk memasak tu. Tup tup…lain pula yang dibawa pulang ke rumah.

https://twitter.com/zatyyanuar/status/1159452266060902400

Wanita tersebut yang dikenali sebagai Zatyy sebenarnya terlupa untuk terangkan lebih jelas kepada si suami tentang minyak zaitun yang dimaksudkan, sehingga dia terbeli minyak zaitun kegunaan rambut!

https://twitter.com/zatyyanuar/status/1160332592446468096

Aduhai, lawak betul! Tengok gaya tu macam tahu je nak membeli kan? Perkongsian oleh Zatyy sehingga kini telah meraih 13.2K Retweets serta lebih 7.3K Likes.

Dalam pada itu, netizen juga turut berkongsi pengalaman suami mereka masing-masing.

https://twitter.com/shizuka991/status/1160141641828597760

https://twitter.com/mysxrhz/status/1160208926920462336

It’s okay, people make mistakes, right? Belajar daripada kesilapan.

Apa yang penting, suaminya tetap tak lupa belikan barang dapur yang dipesan.

Written by: Jay

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *