Imbas untuk muat turun aplikasi

Artismalaysia

5 Results / Page 1 of 1

Sosial

Terima DM Dikatakan Suka Menunjuk, Siti Sarah Tampil Beri Penjelasan Mengenai Tindakannya

β€œDalam kehidupan kita ni, kita tak dapat puaskan hati semua orang. Buat baik pun orang pandang serong, ape lagi kalau kita ni terbuat salah, lagi terok jadinye...Yg nak marah sangat tu kenapa? Kite bagi benda haram ke sampai sakit sgt hati tu? Sarah ni bgi dadah ke? Bagi air todi yg mabuk2 ke???Β Frontliner tu ada yang tak cuti-cuti, byak sgt dugaan yang diorang kena hadap. Ape yg Sarah bagi kecik […]

today4 March 2021

Sosial

Janna Nick Tutup Akaun Media Sosial, Bakal Ambil Tindakan Saman Kepada Yang Ugut Dirinya

Menurut sumber, Janna Nick bakal mengambil tindakan undang-undang terhadap individu yang memfitnah, mengugut dan menyerangnya secara peribadi di media sosial susulan isu hangat berkenaan yang sudah dua hari berturut-turut telah trending di Twitter dengan hashtag #JANNANICKGOINGTOJAILPARTYJanna berkata, laporan polis telah dibuat dan pihak berkuasa sedang menyiasat serta mengenal pasti individu pesalahlaku yang cuba berlindung di sebalik fake account.Jelas pengacara itu lagi, pihak... Klik sini untuk baca artikel penuh. Sumber:

today22 February 2021