Imbas untuk muat turun aplikasi

nur 2

2 Results / Page 1 of 1

Geng Pagi Hot

Ustaz Hamadi Jual Wanita Bertudung

Demam Nur 2 tak kebah lagi walaupun episode akhir dah berlalu. Ustaz Hamadi terus membuat percubaan untuk menjual wanita bertudung, namun berjayakah dilunaskan niatnya itu? Ni adalah scene yang tak ditunjukkan dalam drama, tapi hanya berlaku masa mereka di GPH. Versi kali ini featuring dengan Juita. Silalah tengok. Tapi nak bagitahu awal-awal, apa yang dipaparkan ini hanya lah untuk suka-suka sahaja tiada kena mengena dengan sesiapa. Enjoy!

today29 April 2019

Jamming Hot

Tetap Kamu – Amylea Ft. Megat (OST Nur 2)

Tertekan mencari pengganti untuk duet bagi OST Nur 2 menyebabkan Amylea hampir give up. Dia nyaris menolak untuk projek tersebut kalau tidak bertemu penyanyi yang betul-betul sesuai, alasannya ialah tidak mahu tangkap muat. Hasil kesabaran membuahkan hasil apabila bertemu gandingan vokal yang sesuai iaitu Megat Mentor. Tetap Kamu merupakan kesinambungan bagi lagu Tak Pernah Hilang gandingan Amylea dan Kaer sebelum ini. Kali ini kami persembahkan kepada anda menerusi Jamming Hot, […]

today25 April 2019