Imbas untuk muat turun aplikasi

ordermakan

2 Results / Page 1 of 1

Sosial

Ini 5 Perkara Orang Selalu ‘Order’ Makanan Online Je Yang Faham & Boleh Relate

Buat yang kaki promo memang akan beli dari satu aplikasi makanan ni je! Aplikasi yang paling selalu ada berikan promo-promo mesti lah foodpanda!Terdapat juga perkhidmatan Pick-up dan Shops yang anda boleh explore. Bukan hanya makanan, sekarang ni anda boleh beli barang basah jugak tau di pandamart di bawah pilihan Shops. Best betul, pilih-pilih nanti dalam 35 minit sampai la barang basah anda order tu, terus boleh masak. Tak terhad kepada barangan basah je, ada juga... Klik sini untuk […]

today1 April 2021