Imbas untuk muat turun aplikasi

petua

6 Results / Page 1 of 1

Sosial

10 Tips Cara Hilangkan Bau Kaki Yang Busuk

Haa.. jangan bimbang, setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya. Di sini, ada beberapa tips yang anda boleh amalkan untuk elakkan daripada masalah kaki berbau daripada Dr Kamarul Ariffin Nor Sadan."Doktor, kaki dia busuk gila. Macam bau anjing laut mati!"Nak tergelak aku dengar bapa budak ni punya ayat pasal masalah bau kaki anak dia. Tapi, lepas anak dia buka kasut, terus aku tak jadi gelak. Memang bau macam anjing singa laut […]

today25 November 2020

Sosial

Turun Berat Sampai 44KG, Gadis Ini Kongsi 5 Tips Diet Mudah

Susulan daripada tularnya video itu, ia telah mendapat pujian daripada warganet kerana walaupun sudah kurus, gadis tersebut tetap menjaga adab pakaiannya yang sopan dan menutup aurat. Ada juga yang berkata transformasinya sebelum dan selepas kurus terus buat mukanya nampak lebih muda.Sementara itu, video transformasi Izzah menerima 350,000 tontonan dan lebih 34,000 tanda suka di Twitter ketika artikel ini ditulis.Berikut di bawah adalah video penuh transformasi diet yang... Klik sini untuk […]

today14 October 2020

Sosial

Makan Sekali Sehari & Pakai Bengkung Waktu Tidur Punca Gadis Ini Berjaya Turun 23KG. Wow!

Kalau nak diikutkan, untuk mendapatkan berat badan yang ideal ini senang sahaja iaitu seseorang itu memerlukan motivasi dan dedikasi yang kukuh, di samping diet pemakanan.ο»Ώ Sebenarnya sudah pelbagai jenis diet yang disarankan kepada mereka yang ingin mengurangkan berat badan termasuklah diet Atkins, Detoks, Paleo, Vegan, Low-Carb dan Intermittent Fasting.Diet sudah pun diamalkan tapi berat badan tetap tak turun-turun. Boleh jadi diet yang diamalkan itu tidak berkesan kerana... Klik sini untuk […]

today4 September 2020