Imbas untuk muat turun aplikasi

sepah

3 Results / Page 1 of 1

Geng Pagi Hot

#GengPagiHot : Mamat Berlinang Air Mata Bila….

Korang ingat lagi tak masa kumpulan Sepah decide yang diorang nak berpecah? Confirm jadi isu hangat dalam industri hiburan kan? So, GPH sempat interview Mamat tau and Mamat ada share few moment masa dia dengan Sepah dulu. Rupanya, family Jep, Shuib dengan Mamat ni memang rapat. And sampai sekarang, kalau korang tanya siapa group favourite Mamat, jawapan Mamat mesti Sepah! Jom tengok full video ni guys!

today17 September 2019

Geng Pagi Hot

#GengPagiHot : Mamat & Shuib Bersatu.

Wow dah lama kita tak dengar khabar Sepah kan lepas diorang berpecah! Kalini di Geng Pagi Hot kita dapat tengok penyatuan Shuib dan Mamat. Ni kalau ada Jep sekali ni mesti lagi best kan? Diorang ni dah berkawan dah 13 tahun tau so kita tengoklah macam mana diorang kenal each other. Betul ke antara diorang yang paling manja ni Shuib? Hm macam boleh teka je kan? Jom tengok full video […]

today17 September 2019