Imbas untuk muat turun aplikasi

tipsmudah

4 Results / Page 1 of 1

Sosial

Takut Kena Tipu? Ini 6 Cara Paling Mudah Untuk Anda Kenal Pasti Emas Tulen Atau Palsu

Bukan apa, emas adalah penyelamat utama sekiranya kita ditimpa musibah atau kesusahan. Seperti contoh, jika hilang pekerjaan dan punca pendapatan, sudah pastinya kita tidak tahu dekat mana nak dapatkan duit tunai dengan cepat bukan?Dengan adanya simpanan emas, kita boleh gadaikannya semula dengan pulangan tunai dalam waktu yang singkat. Baru-baru ini, harga emas di pasaran jatuh mendadak. Jadi, tidak hairanlah jika anda nampak hampir semua kedai emas dipenuhi pelanggan... Klik sini […]

today19 March 2021

Sosial

Tips Diet Paling Mudah Untuk Beginner

Senang cerita, siapa je yang tak nak kurus dan cantik. Tetapi, bukanlah bermaksud jika anda mempunyai saiz badan yang besar, anda tidak cantik ya. Cantik itu adalah subjektif. Dalam dunia ni, semua orang cantik dengan cara yang tersendiri. Cuma, kita hanya perlu yakin dengan keterampilan diri masing-masing supaya dapat menaikkan lagi confident level kita.Baru-baru ini, seorang gadis telah memuat naik gambarnya sebelum dan selepas diet di laman sosial Twitter. Menariknya, […]

today7 November 2020

Sosial

“Tak Sampai RM40” – Lelaki Ini Kongsi Tips Buang Kesan Kuning Di Lampu Kereta. Senang Je!

Kesan kuning pada cermin lampu kereta adalah common problem yang sering berlaku kepada kita. Mesti sakit mata kan bila tengok lampu kereta nampak kusam dan lama? Lebih-lebih lagi jika kesan kuning itu hanya ada pada sebelah bahagian sahaja. Sabar je lah!Tahu tak, kini anda boleh selesaikan masalah tersebut dengan do it yourself (DIY) sahaja! Dengan hanya bermodalkan RM40, anda boleh hilangkan kesan kuning pada kereta sendiri di... Klik sini untuk baca artikel […]

today6 October 2020

Sosial

Cara Kilatkan Headlight Kereta Dengan Mudah Dan Murah

Kesan kuning pada cermin lampu kereta adalah common problem yang sering berlaku kepada kita. Mesti sakit mata kan bila tengok lampu kereta nampak kusam dan lama? Lebih-lebih lagi jika kesan kuning itu hanya ada pada sebelah bahagian sahaja. Sabar je lah!Tahu tak, kini anda boleh selesaikan masalah tersebut dengan do it yourself (DIY) sahaja! Dengan hanya bermodalkan RM40, anda boleh hilangkan kesan kuning pada kereta sendiri di rumah.

today6 October 2020