Connect with us

Makanan

Travella Meals

Makanan Masak Sendiri Tanpa Pemanas???

Published

on

TRAVELLA: SELF-HEATING MEAL”
Makanan Masak Sendiri Tanpa Pemanas..
Dasyat gais produk ni…Inovatif sangat…#BMF

Menu:
-Nasi Tomato Ayam Masak Merah
-Nasi Lemak Chicken Rendang.

Sangat sedap & menyelerakan..Paling dahsyat sebab boleh disediakan kat mana-mana je gais tanpa guna alatan memasak..air panas pun tak payah…letak air biasa dlm 200ml masuk ke Pack Travella, tunggu 8-10 minit dan pastu boleh makan panas2…RH tgk pakai air sungai pun boleh kot korang berkelah ke…Memang genius produk ni…tak caya tgk video…

Sesuai sangat jika korang pi Holiday ke, Camping/Hiking, buat Umrah, untuk Student2 kat Overseas ataupun bila tengah malam rasa lapar dan malas nak masak.

✅KEISTIMEWAANNYA:
✅Siap dimasak/dihidangkan 8 – 10 minit
✅ Disahkah HALAL oleh JAKIM
✅Produk MUSLIM ?%
✅CHEF berpengalaman
✅ORIGINAL resepi/Home made
✅ELEMENT bahan yg selamat untuk memasak/dipanaskan disediakan)
✅Tak Makanan sejuk beku/ Tak frozen

Boleh didapati di Lazada & Shopee atau melalu agent-agent berdekatan anda.

Atau anda boleh hubungi travella di:

https://wa.me/60173764425

Follow page : @travellameals /
Travella Meals

Nama Pemilik
Tapao foods enterprises
Jenis Perniagaan
makanan
Gambar Produk
Harga Produk
1)SELF HEATING TRAVELLA Chicken Masak Merah with Tomato Rice=Rm18.90 2)SELF HEATING NASI LEMAK CHICKEN RENDANG WITH SAMBAL =Rm 19.90
Lokasi
shah alam
Jenis Penghantaran
penghantaran
Facebook
https://www.facebook.com/travellameals/
Instagram
@travellameals
WhatsApp
https://wa.me/60173764425
Nombor untuk dihubungi
https://wa.me/60173764425
Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di