Connect with us

Sosial

[VIDEO] Syafie Naswip Kongsi Cabaran Sepanjang Jadi Rider Di Bulan Ramadan Ketika PKP

Published

on


Selalunya bila bulan Ramadan, kita mesti nak balik kampung berbuka dengan family kan? Tapi disebabkan tengah PKP, dan kita ini bukanlah golongan kayangan.. Macam mana nak rentas negeri jumpa family kan?

Jangan risau! Dengan aplikasi foodpanda, anda dah boleh order untuk yang tersayang walaupun mereka tinggal di negeri lain. Lepas tu anda video call lah sambil berbuka macam Syafie Naswip buat dalam video tu. At least, hilanglah sikit rindu tu bila tengok family tersenyum sebab…

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di