Connect with us

Inspirasi

6 Sahabat Cipta Rekod Kelilingi Pulau Langkawi Dengan Menaiki Basikal Sejauh 200 KM

"Yang syok persahabatan lah. Bunyi macam drama, tapi tanpa benda ni semua tak jalan." – Fazry Ismail

Published

on


“Hari Keempat kami naik Bukit malut Dan kembali ke Chenang. Hari kelima dari chenang kami ke airport.”




facebook.com

“So far kayuhan kami 200km++ utk 5 hari kayuhan, enjoi, rabak, basikal rosak lah, yang best baru tahu banyak benda yg kami tak discover lagi Kat Langkawi, padahal ni trip saya ke 7 di Langkawi. Yang syok persahabatan lah.. bunyi mcm drama, tapi tanpa benda ni semua xjalan.”




facebook.com

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di