Imbas untuk muat turun aplikasi

Yang Hangat

Cristina Suzanne, Jasmine Suraya, Vanidah Imran Dalam ‘Daulat’!

today21 October 2019

Background

“Langkah pertama kita untuk dapatkan balik takhta, kita kena kukuhkan tapak.”

Foto Instagram imranbsheik

Itu adalah antara bait dialog dalam filem baru genre political thriller berjudul Daulat yang dijangka ditayangkan pada tahun 2020.

Filem arahan pengarah Jibril, Imran Sheik dibintangi oleh Vanidah Imran, Tony Eusoff dan Rashidi Ishak.

Vanidah bakal memegang watak sebagai seorang ahli politik bernama Suri, manakala Tony memegang watak bernama Hasan.

Menurut Vanidah, dia dan bekas suami Rashidi menjalani sesi ujibakat bersama pelakon lain sebelum mendapatkan watak yang mereka jayakan dalam filem itu.

Filem Daulat turut dibintangi Cristina Suzanne sebagai Nadiya Hassan, Jasmine Suraya sebagai Jasmin Cho dan Zul Zamir sebagai Ali Fahim.

 

Foto Instagram Daulatmovie

Nantikan filem thriller politik ini, yang bakal ditayangkan di platform penstriman Netflix tahun depan.

Written by: Jay


Previous post

Jamming Hot

Andai Nanti – Mu’izz

Kalau korang penonton setia I Can See Your Voice Malaysia 2 korang mesti dah tahu best atau tak suara Mu’izz ni kan? Haa pemenang ICSYVMY2 ni baru je keluarkan single beliau, Andai Nanti. Lagu ni merupakan hasil ciptaan Aaron Jiam, dan penulis lirik oleh Fedtri Yahya. Wahh nama yang hebat tu! Mu'izz ni baru je berumur 17 tahun dan akan amik SPM tahun ni tauu. Goodluck Mu'izz dan semoga berjaya […]

today21 October 2019

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *