Imbas untuk muat turun aplikasi

Viral

Fanatik Dengan Game, Kad Kahwin Pun Bertemakan PUBG!

today3 July 2019

Background

Kadang-kadang bila kita terlampau suka dengan satu game tu, mulalah kita menjadi fanatik.

Sampai ke reka bentuk kad undangan perkahwinan pun nak dijadikan ala ala game kesukaan kita.

Perkara itulah yang dilakukan oleh pasangan bernama Wedda dan Safwan apabila kad undangan perkahwinan bertemakan game PUBG dan telah dikongsikan menerusi laman Twitter @arasibunga

Tengok ni!

https://twitter.com/arasibunga/status/1145212100588924928

Menarik juga kan? Masing-masing mempunyai minat yang sama.

Dalam pada itu, netizen yang melihat kad perkahwinan ini turut berkongsi kisah mereka dan ada juga yang ingin tiru idea kreatif pasangan tersebut.

https://twitter.com/Bacalah4/status/1145632860688093184

https://twitter.com/potatorawrrr/status/1145522439914311680

Semoga pasangan Wedda dan Safwan bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Winner winner chicken dinner buat mereka!

Written by: Jay


Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *