Imbas untuk muat turun aplikasi

Yang Hangat

Fazura Kongsi Reaksi Peminat Selepas Tonton Dendam Pontianak

today17 September 2019

Background

Selepas beberapa hari ditayangkan, filem Dendam Pontianak terus menjadi bualan hangat menerusi laman sosial terutamanya Twitter.

Filem yang ditulis oleh Glen Goei dan Gavin Yap ini berkisar mengenai kehidupan sepasang suami isteri yang baru sahaja berkahwin, namun diganggu dengan pelbagai kejadian pelik sehingga memaksa mereka terjerumus ke babak pembunuhan.

Filem lakonan Remy Ishak dan Fazura iniΒ merujuk kepada roh atau hantu wanita mengandung yang meninggal dunia ketika sedang melahirkan anak.

Tidak sampai seminggu dipaparkan di pawagam, filem ini sudah mendapat maklum balas yang positif daripada penonton.

https://www.instagram.com/p/B2bZiZQln2G/

Berita gembira ini turut dikongsi menerusi laman Instagram milik Fazura semalam (16 September 2019).

Bagi penulis, perkara yang menarik dalam filem ini adalah penglibatan pelakon hebat tanah air apabila mereka tampil dengan lakonan yang cukup berkesan dan memuaskan.

Written by: Azra Azuar


Previous post

Geng Pagi Hot

#GengPagiHot : Mamat Berlinang Air Mata Bila….

Korang ingat lagi tak masa kumpulan Sepah decide yang diorang nak berpecah? Confirm jadi isu hangat dalam industri hiburan kan? So, GPH sempat interview Mamat tau and Mamat ada share few moment masa dia dengan Sepah dulu. Rupanya, family Jep, Shuib dengan Mamat ni memang rapat. And sampai sekarang, kalau korang tanya siapa group favourite Mamat, jawapan Mamat mesti Sepah! Jom tengok full video ni guys!

today17 September 2019

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *