Imbas untuk muat turun aplikasi

Inspirasi

Bilik Tidur Dikatakan Ala-Ala ‘Barbie House’, Warganet Puji Hasil Sentuhan Elfira Loy

today12 January 2021

Background

Setiap orang pasti mengimpikan rumah yang cantik, selesa dan dihiasi dengan deko-deko kegemaran.

Begitu juga dengan pelakon, model dan fashionista, Elfira Loy yang berkongsikan gambar bilik tidurnya baru-baru ini di laman Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elfiraloy

Menulis secara ringkas di kapsyen ;

“I keep it simple for my bedroom because this is at my Mom’s house , we didn’t plan to stay here pun. Planning dia macam tempat balik kampung lah gittu. Thats why storage pun tak banyak. Tapi , okaylahkan ? sebab I dont like my room decor macam permanently there , i nak dia nampak macam kita punya own touch , own arrangement macamtu. Rasa-rasa decor ni korang panggil macammana?”

Menurut Elfira, dia sekarang menetap di rumah ibunya semenjak berkahwin dan tidak mahu memperlakukan bilik itu seperti rumahnya sendiri.

Disebabkan itu, Elfira hanya menghias biliknya secara ringkas, minimalis dan tidak akan meletakkan deko-deko yang permanent di dalam ruang itu.

Cantik juga kamar tidur Elfira, ringkas dan pemilihan warna pun sesuai dengan dirinya!

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warganenet memuji hasil sentuhan Elfira ;

Mungkin lepas ni Elfira boleh jadi hos rancangan menghias rumah pula, ada bakat tu!

Sumber: Instagram Elfira Loy

Baca artikel sebelum ini : Elfira Loy Buka Cerita, Puji Kegigihan Suami Sebelum Berkahwin

Written by: Fieyna Azman


Previous post

image

Sosial

Jimatkan Masa, SmartHeart Kini Tawarkan Pembelian Makanan Si Comel Secara Dalam Talian

Si Comel adalah antara haiwan peliharaan yang dimiliki oleh hampir seluruh rakyat Malaysia. Telatah mereka yang comel dan manja seringkali menjadi tarikan hingga ada yang tidak sanggup berpisah dengan Si Comel. Seperti kita, kalau sudah mula sayang pada seseorang, kita pasti mahukan yang terbaik untuk mereka. Begitu juga dengan Si Comel, dari segi tempat tinggal, kesihatan sehinggalah bab pilihan makanan dan diet yang terbaik untuk Si Comel anda.

today12 January 2021

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *