Imbas untuk muat turun aplikasi

Yang Hangat

Azal Lukakan Diri, Netizen Doakan Supaya Zarina Zainuddin Diberi Kekuatan

today16 December 2020

Background

Pelakon Zarina Zainuddin sering berkongsi kisah anak-anaknya yang menghidap autism.

Pada 16 Disember 2020, pelakon itu telah memuat naik satu video di Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Melihata video itu, dapat dirasakan nada sayu daripada suara Zarina yangΒ  melihat keadaan anaknya, Azal.

Melalui caption:-

“Kesian Azal

Hari ni azil mengamuk pagi2 lagi
Azal tak boleh dengar azil ngamuk dua pun mengamuk jugak aduhh pening saya video masa azal dan azil mengamuk daya tak ambil saya ambil masa azal dah reda

Azal cukur misai jangut kuat kuat sampai luka berdarah muka dia .. dia gunting rambut dia sendiri sampai tobek semua.. dia kata kedaiΒ @flizzowΒ tutup hari Jumaat dia nak kat situ jugak padahal kedai tokwanΒ @ridzokumura dia pun ada”

Di ruangan komen, ramai yang meninggalkan tulisan berdasarkan situasi yang dikongsikan tersebut.

Semoga Zarina Zainuddin terus kuat dalam mengendalikan anak-anak yang mempunyai autism!

 

Baca artikel berkaitan: Zarina Zainuddin Mohon Maaf Anaknya β€˜Curi’ Roti

Sumber: Instagram Zarina Zainuddin

Written by: Hasanah Yusof


Previous post

Sosial

[VIDEO] Lelaki Ini Teruja ‘Test Drive’ Lamborghini, Tapi Akhirnya Lain Pula Yang Jadi

Tidak kiralah lelaki atau perempuan, masing-masing mempunyai cita rasa tersendiri dalam pemilihan kereta yang ingin dibeli.Ada juga yang memasang impian untuk memiliki kereta berjenama luar negara, ada juga yang tidak kisah tentang brandΒ janji ada kereta sendiri yang selesa untuk diguna.Tidak terkecuali dengan video yang tular di laman Twitter baru-baru ini, apabila seorang pengguna telah memuat naik satu rakaman mengenai kawannya yang sedang test driveΒ kereta Lamborghini untuk... Klik sini untuk baca […]

today16 December 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *