Connect with us

Yang Hangat

Muat Naik Video Menyanyi, Ramai Tak Sangka Suara Nad Zainal Merdu!

Ingatkan berbakat dalam lakonan je, rupa-rupanya suara pun boleh tahan sedap ya!

Published

on

Siapa sangka, di sebalik tubuh badan yang kecil serta mempunyai bakat hebat dalam lakonan, rupa-rupanya pelakon Nad Zainal turut memiliki suara yang merdu!

Pelakon drama Takdir Yang Tertulis itu ada kongsikan video pendek beliau menyanyi Kendati nyanyian asal Amylea di laman Instagram miliknya.

Tidak disangka-sangka, Nad sebenarnya pandai menyanyi dah tidak dinafikan ibu kepada seorang cahaya mata itu turut memiliki suara yang sedap sehingga membuatkan ramai terkejut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ناد زاينل (@nad.zainal)

Menjengah di ruangan komen posting tersebut, ternyata ramai yang berasa kagum dengan suara dan bakat yang dimiliki oleh Nad sendiri.

Harapnya lepas ni Nad dapat la share full cover lagu tu, ramai teringin nak dengar suara Nad nyanyi!

Apa pun, tak lama lagi Nad akan bersalin anak kedua dan semoga semuanya dipermudahkan ya!

Sumber foto dan video: Instagram Nad Zainal

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.