Imbas untuk muat turun aplikasi

Yang Hangat

Nabila Tanya Bila Nak Kahwin, Ini Jawapan Neelofa Yang Peminat Nantikan!

today16 October 2020

Background

Pada 15 Oktober, dunia hiburan dihebohkan dengan kisah selebriti popular, Neelofa yang tampil dengan penampilan terbaharu dengan memakai niqab.

Ramai selebriti dan peminat tumpang gembira dengan perubahan imej tersebut.

Pada malam hari yang sama juga, kenalan rapat kepada keluarga Neelofa iaitu Rosix Omar telah mengendalikan sebuah programΒ live di lamanΒ Instagram miliknya,

Rakaman live itu juga sempat dirakam dan telah dikongsikan oleh akaun InstagramΒ @_utluvdrama_75.

https://www.instagram.com/p/CGYbi2yj3qr/

Dalam rakaman live tersebut, Rosix menyampaikan soalan yang ditanya oleh Noor Nabila:-

β€œBila Neelofa nak kahwin?”

Noor Nabila kemudiannya ditanya oleh pelakon dan pengacara itu:-

β€œBila hang nak adik hang berkahwin?” lalu Nabila terus menjawab, β€œesok!” 

Lantas Rosix mengulas jawapan Neelofa dengan berkata:-

β€œDia akan usahakan insyaAllah. Kalau benda baik kita tak boleh lengahkan, kan.”

Haa, nampaknya individu yang rapat dengan Neelofa pun tak sabar menunggu selebriti itu untuk mendirikan rumah tangga.

Mesti peminat pun tak sabar nak tengok Neelofa berkahwin.

Walaupun desas-desus gosip Neelofa dengan PU Riz masih diperkatakan, namun Neelofa enggan menjelaskan berhubung isu tersebut.Β 

Sama-sama la kita doakan yang baik-baik untuk selebriti kesayangan ramai ni!

Written by: Azra Azuar


Previous post

Sosial

UM Kurangkan Bayaran Yuran Perkhidmatan Universiti

Sejak bermula semester 2 bagi Sesi 2019/2020 lagi, pihaknya telah melaksanakan aktiviti pengajaran dan pembelajaran (PdP) secara online.Oleh itu, mengambil kira keadaan semasa, UM telah mengurangkan yuran sebanyak RM120 kepada setiap pelajar selama tiga semester.Jumlah keseluruhan pengurangan yuran ini adalah sebanyak RM2.7 juta bagi setiap semester.Ia adalah salah satu daripada 11 inisiatif Bantuan UM Prihatin yang mula disediakan sejak Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berkuatkuasa... Klik sini untuk baca artikel penuh. […]

today16 October 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *