Imbas untuk muat turun aplikasi

Artikel

Ingin Selami Hati Wanita, Hun Haqeem Nak Rasa Period Pain?

today18 January 2023

Background

Pelakon kacak, Hun Haqeem mahu lebih memahami kesukaran dan cara hidup seorang wanita.

Menerusi perkongsian pengguna bernama @y2kvd di laman TikTok, Hun memberitahu dia ingin merasai kesakitan ‘period pain’ jika boleh bertukar jantina untuk masa satu hari.

“Hun nak rasa perasaan period pain, so I can understand better.

“So setiap kali Hun tengok perempuan yang period pain, I can understand how it felt like. So bolehlah kita care pasal orang tu,” kata Hun.

Meninjau ke ruangan komen, warganet memuji Hun yang cuba memahami dan menghargai wanita malah ada juga yang berseloroh dengan memberitahu ingin membeli Hun di ‘beg kuning’.

“I nak order laki macam ni, please.

“Kalau ada kat Shopee, aku dah beli sorang macam dia.

“Kenapa tiada beg kuning ni, di mana mahu beli lelaki seperti ini,” komen peminat.

Written by: Salma


Previous post