Connect with us

Sosial

Ini 5 Perkara Orang Selalu ‘Order’ Makanan Online Je Yang Faham & Boleh Relate

Published

on


Buat yang kaki promo memang akan beli dari satu aplikasi makanan ni je! Aplikasi yang paling selalu ada berikan promo-promo mesti lah foodpanda!

Terdapat juga perkhidmatan Pick-up dan Shops yang anda boleh explore.

Bukan hanya makanan, sekarang ni anda boleh beli barang basah jugak tau di pandamart di bawah pilihan Shops

Best betul, pilih-pilih nanti dalam 35 minit sampai la barang basah anda order tu, terus boleh masak. Tak terhad kepada barangan basah je, ada juga…

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di