Imbas untuk muat turun aplikasi

bolehrelate

6 Results / Page 1 of 1

Sosial

Ini 6 Perkara ‘Norma Baharu’ Yang Rakyat Malaysia Boleh Relate Sepanjang Tahun 2020

Kalau anda nak tahu, foodpanda kini turut menyediakan perkhidmatan lain seperti Pick-Up, Shops dan pandamart tau!Buat anda yang tak sempat nak keluar dan malas nak beratur panjang untuk beli keperluan harian, tak payah risau. Anda shopping je online melalui pandamart dan abang-abang rider akan beli kemudian hantarkan pesanan anda terus ke depan pintu rumah. Mudah kan?Bukan hanya barang dapur, anda juga beli barang keperluan harian seperti barangan penjagaan diri, barang... Klik sini untuk baca artikel penuh. Sumber:

today9 April 2021

Sosial

Ini 5 Perkara Orang Selalu ‘Order’ Makanan Online Je Yang Faham & Boleh Relate

Buat yang kaki promo memang akan beli dari satu aplikasi makanan ni je! Aplikasi yang paling selalu ada berikan promo-promo mesti lah foodpanda!Terdapat juga perkhidmatan Pick-up dan Shops yang anda boleh explore. Bukan hanya makanan, sekarang ni anda boleh beli barang basah jugak tau di pandamart di bawah pilihan Shops. Best betul, pilih-pilih nanti dalam 35 minit sampai la barang basah anda order tu, terus boleh masak. Tak terhad kepada barangan basah je, ada juga... Klik sini untuk […]

today1 April 2021