Imbas untuk muat turun aplikasi

Inspirasi

Jom Guna RFID Raya Ini, Menangi Kredit Touch ‘n Go RM20 & 10,000 Mata Ganjaran PLUSMiles

today28 April 2022

Background


Bagi yang dah selalu guna mata ganjaran PLUSMiles ini mesti anda tahu apa yang anda boleh dapatkan dengan mata ganjaran tersebut kan?

Macam-macam boleh diredeem! Termasuklah kredit TNG e-wallet sebanyak RM50!

Jadi kalau anda combinekan hasil kemenangan anda iaitu pin tambah nilai RM20 dan redeem TnG e-wallet sebanyak RM50 menggunakan mata ganjaran PLUSMiles ini, anda akan dapat RM70 weh! Kos pasang tag RFID pun cover, siap ada balance untuk berbelanja!

Paling best, bukan seorang atau 2 orang, tetapi 10 orang pengguna yang bertuah akan dipilih setiap hari sebagai pemenang berdasarkan kekerapan mereka menggunakan semua lebuhraya PLUS dan menggunakan RFID sebagai mod pembayaran.

Ada lebih daripada 5 juta mata ganjaran bakal diberikan guys! Bukan sikit-sikit tau.

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Akmal Redzwan


Previous post

Story

[VIDEO] Anzalna Beri Kejutan Bermakna Untuk Mak Sempena Syawal

Anzalna Nasir sudah tidak asing lagi dalam dunia hiburan tanah air tempatan. Anak kelahiran Pulau Pinang ini yang juga merupakan antara finalis Dewi Remaja 2009/2010 telah pun melakar namanya sebagai salah seorang pelakon yang berjaya di negara kita. Anzalna dan ibunya juga telah dinobatkan sebagai duta HABIB bagi tahun 2022. Haa! Baru-baru ini Anzalna Nasir sempat dirakam oleh lensa OHBULAN! sedang memberi kejutan istimewa untuk mak tersayang. Korang nak tahu […]

today28 April 2022