Imbas untuk muat turun aplikasi

Sosial

Malaysia Catat 2,555 Kes Sembuh, Tertinggi Sejak Pandemik Covid-19 Landa Negara. Respect!

today26 November 2020

Background


Menurut sumber, Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, ianya menjadikan jumlah kumulatif kes sembuh sepenuhnya adalah 49,056 kes (80.7 peratus daripada jumlah keseluruhan).

Manakala, sebanyak 935 kes baru Covid-19 direkodkan hari ini dengan tiga kematian. Kes baru itu menjadikan jumlah kes positif Covid-19 di Malaysia sebanyak 60,752 kes, manakala jumlah kes aktif dengan kebolehjangkitan pula adalah 11,348 kes.

“Terdapat empat kes import yang mendapat…

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Akmal Redzwan


Previous post

cikgu cover

Sosial

Tiada Murid Hadir Kelas ‘Online’, Cikgu Kembali Ceria Selepas Netizen Beri Kata Semangat

Baru-baru ini tular di media sosial atas perkongsian mengenai seorang warga pendidik yang bertungkus lumus mengadakan kelas online bagi persiapan menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) namun tiada seorang pelajar pun yang hadir dan memberi kerjasama. Tengok la ni abi sorang je, class abi start 8:30 tadi now dah nak 9 lebih tapi takda siapa masuk ? pic.twitter.com/RlWpLKuwgL — Nuha ? (@skinleas) November 25, 2020 Menerusi ciapan... Klik sini untuk […]

today26 November 2020

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *