Imbas untuk muat turun aplikasi

Artikel

“Masuk Balik Dalam Perut!” – Gelagat Ain Edruce Marah Soraya Raih Tawa Netizen… Lucu!

today15 January 2023

Background

Pelakon dan pengacara Ain Edruce sering berkongsi momen bersama anak sulungnya, Soraya.

Baru-baru ini, tular sebuah perkongsian yang memaparkan pengacara itu sedang menyoal anak perempuan itu sama ada dia menyayangi Ain atau bapanya, Amirul Hafiz.

“Soraya, sayang mummy or daddy?” soalnya.

Menerusi hantaran tersebut, berkali-kali Ain menyoal Soraya namun respons yang diberi oleh anaknya masih sama memandangkan dia tetap ingin memilih bapanya.

“Sayang daddy!” jawab Soraya.

Disebabkan respons Soraya masih sama, Ain berseloroh meminta anaknya untuk masuk kembali ke dalam perutnya dan ia mengundang tawa netizen.

“Masuk balik dalam perut! Masuk balik dalam perut!” balas Ain.

Respons yang diberi oleh Soraya kepada Ain turut menghiburkan pengikutnya memandangkan Soraya tidak mahu memilih Ain.

“Tak boleh!” akhiri Soraya.

@ain.edruce Eee!! Geram nya. Kau bila aku gigit soraya.. x lepas tau. Jaga kau!🤬🤬🤬🤬 geram je budak kecik ni. #fypシ #fyp ♬ Funny – Gold-Tiger

“Eeee!! Geramnya. Kau bila aku gigit Soraya, tak lepas tau. Jaga kau! Geram je budak kecik ni,” tulisnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur melihat gelagat mereka berdua, lebih-lebih lagi respons yang diberikan oleh Soraya sehingga ramai yang mengatakan anaknya itu kelakar seperti Ain.

“Masuk balik dalam perut selamber je dia jawab ‘tak boleh’ hahaha.

“The moment she said ‘tak boleh’, memang betul lah tu dia sayang daddy hahaha.

“Cinta pertama anak perempual adalah ayahnya. I’m so sorry for you sister hahaha.

“Serius lah Soraya jawab ‘tak boleh’? hahaha cute meh.

“Dia faham wei, dia jawab ‘tak boleh’ hahaha,” komen netizen

Malah, ada juga segelintir yang meminta Ain untuk menyebut nama suaminya terlebih dahulu kepada Soraya memandangkan anak kecil sering menyebut nama yang terakhir mereka dengari.

“Kak Ain cuba terbalik sayang daddy ke sayang mummy, Kadang-kadang budak suka ikut yang last hahaha,” komen salah seorang netizen.

Untuk info, Ain dan Amirul mendirikan rumah tangga pada 13 Disember 2019 dan dikurniakan seorang cahaya mata bernama Soraya.

Setakat artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih sebanyak 1 juta tontonan, 121,000 tanda suka dan 750 komen.

 

 

Written by: Salma