Imbas untuk muat turun aplikasi

calpis

1 Result / Page 1 of 1

Story

Confirm Sedap & Kreatif Untuk Bulan Ramadan, Usus Pun Kekal Sihat!

Tak lama lagi bulan Ramadan nak dekatΒ guys. Dah bolehΒ startΒ cari resipi untuk sahur dan berbuka puasa sekarang ni. Kena la sediakan hidangan yang lazat dan berkhasiat, baru seronok berpuasa! Pada bulan Ramadan, kita akan menahan lapar dan dahaga sepanjang hari. Paling penting, korang jangan gelojoh semasa sahur dan buka puasa tau. Lagipun, usus yang sihat adalah asas tubuh yang sihat.

today4 April 2022