Imbas untuk muat turun aplikasi

hari raya

8 Results / Page 1 of 1

Story

Balik Kampung Dengan Counterpain Selamatkan Masalah Lenguh Badan Dalam Perjalanan Yang Panjang

Lepas dua tahun tak balik raya, tahun ni confirm semua nak all out kan? Awal-awal dah buat itinerari nak gerak pukul berapa, nak beli apa sampailah ke nak makan apa masa on the way nanti telah dirancang dengan teliti.Β Yang buatkan pengalaman balik kampung ni lagi best semestinyalah pengalaman drive berjam-jam tu! Lagi feel dan lagi excited.Β  Cuma bila drive berjam-jam ni mesti ada satu masalah yang paling selalu kita dengar. […]

today28 April 2022

Story

Ceriakan Syawal dengan iklan raya 2022

HANYA berbaki beberapa hari lagi sebelum umat Islam meraikan 1 Syawal yang pastinya dinantikan mereka yang tidak dapat beraya di kampung halaman sejak dua tahun lalu.Β  Selain keterujaan menyambut hari raya bersama sanak saudara, rakyat Malaysia pasti turut menantikan iklan raya menarik.Β  Berikut 23 iklan raya menarik bagi tahun 2022.

today27 April 2022

Yang Hangat

‘Pengorbanan Awal, Scha demi ‘nyawa’

KUALA LUMPUR: Rindu hati bukan kepalang mahu mendakap, mencium tangan ayah dan bonda, namun situasi pandemik COVID-19 sekali lagi menuntut pengorbanan besar buat pasangan selebriti popular, Awal Ashaari, 40, dan Scha Alyahya, 38, apabila tidak dapat berkumpul menyambut Aidiladha.

today24 July 2021