Imbas untuk muat turun aplikasi

insurans

4 Results / Page 1 of 1

Sosial

Betul Ke Renew Road Tax Di Bjak.my Lebih Murah? Jom Baca Perkongsian Pengguna Bjak Sendiri

Mungkin ada yang masih skeptikal dengan servis renew road tax ini secara dalam talian tetapi jika tidak cuba, anda tidak akan tahu betapa efektifnya Bjak.my ini.Bukan begitu sahaja, pengguna Bjak.myΒ juga boleh menentukan berapa perlindungan insurans kereta yang diingini berdasarkan keperluan dan bajet. Oleh itu, secara tidak langsung, pengguna dapat menjimatkan lebih banyak duit dengan Bjak.my!Bagi yang sudah menggunakan Bjak.my, rata-rata mereka sangat berpuas hati dengan servis yang... Klik sini untuk […]

today17 November 2020

Sosial

Dekat Mana Boleh Jimat Insurans Kereta Sampai 50%? Layari Laman Web Ini

Kalau anda nak tahu, kebanyakan syarikat insurans dan takaful memberikan harga insurans yang berbeza tau.Melalui kajian, perbezaan harga tersebut boleh meningkat sehingga 50%. Jadi, sebagai pengguna anda kenalah jadi lebih bijak dengan bandingkan harga insurans sebelum renew insurans.Macam mana nak jadi lebih bijak? Haa.. senang je, anda gunalahΒ 

today19 October 2020

Sosial

Tiba Masa Untuk Dilindungi, Ingatkan Nak Ajak Kahwin Rupa-Rupanya Jual Insurans!

Begitu juga dengan video lakonan remake kisah benar daripada seorang TikToker ini yang viral di TikTok beberapa hari lalu.Wanita yang dikenali sebagai @nikhajarrΒ itu telah memuat naik video lakonannya sebagai ibu tunggal yang berkenalan dengan seorang lelaki di laman sosial."Setelah 4 tahun jadi single mom.. ada someone approach aku.. I am so happy, chat with him almost everyday. Dia sweet sgt, dia cakap dah tiba masa untuk aku dilindungi.." - Nik... […]

today16 October 2020