Imbas untuk muat turun aplikasi

Sosial

Terima DM Dikatakan Suka Menunjuk, Siti Sarah Tampil Beri Penjelasan Mengenai Tindakannya

today4 March 2021

Background


β€œDalam kehidupan kita ni, kita tak dapat puaskan hati semua orang. Buat baik pun orang pandang serong, ape lagi kalau kita ni terbuat salah, lagi terok jadinye…Yg nak marah sangat tu kenapa? Kite bagi benda haram ke sampai sakit sgt hati tu? Sarah ni bgi dadah ke? Bagi air todi yg mabuk2 ke???Β 

Frontliner tu ada yang tak cuti-cuti, byak sgt dugaan yang diorang kena hadap. Ape yg Sarah bagi kecik je, just nk buat diorang happy. At least dpat bagi semangat & buat diorang Happy utk…

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Hot FM


Previous post

Sosial

“Jaga Agama Lebih Utama Dari Vaksin”

Umum mengetahui vaksin ini adalah diharuskan bagi umat Islam, malah Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama) Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Bakri juga telah menyarankan kepada semua umat Islam untuk mengambilnya.Baru-baru ini tular atu perkongsian di Instagram milik bekas anggota kumpulan nasyid popular In-Team iaitu Suhaimi Saad, apabila dia tidak mahu mengambil vaksin berkenaan.ο»ΏLihat perkongsian penuh itu di bawah: "Aku tak kecam ulama atau mufti,Β tak juga... Klik sini […]

today4 March 2021