Imbas untuk muat turun aplikasi

Artikel

[VIDEO] Zarina Anjoulie Saman Pemilik Salun Selepas Didakwa Difitnah & Diaibkan

today17 August 2022

Background

Pelakon sensasi, Zarina Anjoulie memuat naik beberapa video di Insta Story akaun miliknya menyatakan dia telah membuat laporan polis dan memfailkan saman ke atas individu yang didakwa memfitnah dan mengaibkan dirinya di hantaran Facebook.

Menerusi video tersebut, Zarina atau lebih mesra dipanggil Anju telah memaklumkan bahawa dia mengambil keputusan untuk membuat laporan polis ke atas individu tersebut di Ibu Pejabat Polis Daerah Nilai, Negeri Sembilan.

β€œAssalamualaikum guys, kat sini Anju nak menyatakan Anju dah pun buat report ke atas Danny Rich Saloon, Adam bin Hamil sebab dia telah memuat naik beberapa video tentang Anju… and non-stop bertujuan untuk naikkan views dia, bertujuan untuk memalukan Anju dan mengaibkan Anju,” ujarnya.

Sebelum laporan polis dibuat, Zarina atau nama sebenarnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul, 35 menyatakan dia telah berpesan kepada individu tersebut untuk berhenti memuat naik video berkaitan dirinya namun tidak diendahkan.

β€œAnju dah pesan kat dia tapi dia tak nak stop. Anju tak nak berbalah-balah dekat IG macam budak kecil. So, Anju ambil keputusan untuk proceed saman. Anju dah buat report,” jelasnya.

Oleh itu, Zarina ambil keputusan untuk memfailkan saman ke atas individu yang bernama Adam tersebut.

β€œAnju dan uncle Anju dengan doktor… ketiga-tiga kita adalah mangsa kepada Danny Rich Saloon, Adam bin Hamil. Kita semua akan pasang lawyer untuk mengambil tindakan terhadap Adam bin Hamil because to me there is no point nak bergaduh memuat naik 10 video maki-maki,” katanya.

 

 

Meninjau di profil Facebook Danny Rich Saloon, masing-masing dilihat membalas kenyataan tentang isu yang timbul ini.

Written by: Aqilah


Previous post