Imbas untuk muat turun aplikasi

Story

Balik Kampung Dengan Counterpain Selamatkan Masalah Lenguh Badan Dalam Perjalanan Yang Panjang

today28 April 2022

Background

Lepas dua tahun tak balik raya, tahun ni confirm semua nak all out kan? Awal-awal dah buat itinerari nak gerak pukul berapa, nak beli apa sampailah ke nak makan apa masa on the way nanti telah dirancang dengan teliti.Β Yang buatkan pengalaman balik kampung ni lagi best semestinyalah pengalaman drive berjam-jam tu! Lagi feel dan lagi excited.

Cuma bila drive berjam-jam ni mesti ada satu masalah yang paling selalu kita dengar. Antaranya, lenguh bahu dan sakit pinggang. Kalau tak ada sakit ni, mesti laju je korang drive balik kampung kan? Eh, macam sama pula macam ibu bapa Faiz dalam video dekat bawah ni?

 

Nak balik raya memang ada macam-macam rintangan! Macam video ni!

Macam-macam rintangan kena ibu bapa Faiz tempuhi betul tak? Macam ni lah guys kalau memang hati tu nak jumpa ahli keluarga memang semua rintangan kita usaha untuk tempuhi.

Orang kalau nak jumpa yang tersayang ni dah tak fikir apa dah, sanggup buat segala-galanya janji dapat peluk ahli keluarga dan sambut Raya bersama-sama mereka.

Korang pun mesti sama macam ni juga kan? Ha, supaya korang dapat sambut Raya dengan lagi lancar, jom admin kasi tips apa yang korang perlu sediakan supaya apa jua rintangan dapat kita tempuhi Raya kali ini.

Membuat Ujian Kendiri Covid-19 (Rapid Test Kit) sebelum beraya

Walaupun kita sudah bebas untuk pulang ke kampung, membuat ujian kendiri ini amatlah penting bagi memastikan korang benar-benar bebas daripada COVID-19.

Dengan cara ini korang mampu menyelamatkan nyawa ramai orang daripada terkena jangkitan COVID-19. Jadi sebelum pergi beraya tu buat ujian kendiri dulu ok!

Bawa Hand Sanitizer & Memakai Pelitup Muka

Pastikan korang membawa hand sanitizer walau ke mana korang pergi. Sediakan 1 botol dalam poket dan 1 botol lagi di dalam kereta. Pastikan juga, korang sentiasa memakai pelitup muka sekiranya ada singgah di mana-mana atau berhenti makan serta rehat di R&R.

Sediakan ubat-ubatan seperti Counterpain untuk digunakan ketika persiapan raya!

Alang-alang tengah buat checklist nak beli apa untuk raya tu ha masukkanlah sekali Counterpain! Senang! Tak payah korang susah-susah nak keluar bila pinggang atau bahu korang buat hal. Terus tampal dan teruskan kerja.

Nak hadapi jalan jem berjam-jam pun tak ada hal! Korang boleh sapu Counterpain di anggota badan korang terutamanya pemandu bagi melegakan sakit otot ketika menghadapi kesesakan jalan raya

Paling best Counterpain ni ada 3 jenis pilihan yang korang boleh pilih mengikut keselesaan korang.

Counterpain Analgesic Balm (Krim)

Cream ni bagus sebab dia tak berminyak. Bau pun wangi macam korang pergi berurut tu. Kalau korang ada masalah sakit otot pun korang boleh urut di bahagian tersebut. Krim ni bantu untuk memberikan kelegaan dengan berkesan.

Counterpain Cool Gel

Ada yang tak suka krim panas. Korang yang sukakan yang berangin sejuk sejuk, boleh cuba cool gel ni. Bila letak terasa cooling effect dia tu weh. Sama juga, yang ni pun meresap ke dalam kulit dengan cepat. Tup,tup dah kurang rasa sakit.

Counterpain Patch & Patch Hot

Tak berapa gemar cream? Ha boleh guna jenis tampal. Korang tak payah fikir panjang! Kalau ada rasa tak selesa, tampal, dan terus boleh sambung kerja.

Paling best, patch ni menggunakan tape yang berkualiti tinggi. Membuatkan ia senang untuk dipakai dan juga senang untuk ditanggalkan! Tanpa sebarang iritasi tau dan juga memberikan kelegaan yang efektif.

Counterpain sekarang ada kempen Raya tau! Beli dan menang hamper snek sihat!

Hanya perlu beli barangan Counterpain (tiada pembelian minimum),Β Tulis nama penuh serta nombor kad pengenalan di resit dan ambil gambar resit tersebut. Pastikan gambar tu clear tau! Kemudian Whatsappkan gambar tersebut keΒ 011-51226712.

Itu sahaja dan korang berpeluang untuk memenangi Hamper berisi Snek Raya! Contest ni bermula sekarang hingga 31 May 2022! Mudah je kan?

Korang nak beli? Boleh! Dapatkan di farmasi yang berdekatan atauΒ kedai perubatan cina yang berdekatan hari ini

*Ini adalah iklan produk ubat

KKLIU:1246/2022. Tarikh tamat tempoh 31 Disember 2024

Written by: Nabilah