Connect with us

Yang Hangat

Cik B Masih Makan Bersuap, Netizen Puji Cara Dato Seri Vida ‘Bonding’ Dengan Anak

Comel la Cik B

Published

on

Siapa yang tidak kenal dengan usahawan kosmetik terkenal iaitu Dato Seri Vida yang dilihat sentiasa memanjakan anak-anaknya dengan penuh kasih sayang.

Terbaharu, Dato Seri Vida atau pun lebih mesra dipanggil DSV, memuat naik video live di Instagram bersama dengan anak perempuannya, Cik B.

“CIK B MANJA MAKAN BERSUAP”

“Lama tak merasa moment macam ni dengan @cikb_havoc66 . sekarang dia sibuk mengalahkan saya. show sana sini. Balik dari Shooting lewat pagi tiba tiba nak makan bersuap. siapa masih makan bersuap dgn mak?” tulis DSV

DSV di kapsyen memberitahu bahawa Cik B baru pulang dari shooting dan sedikit sibuk kebelakangan ini, disebabkan itu mereka jarang meluangkan masa bersama.

Melihat gelagat Cik B yang manja dengan DSV,  siap meminta mamanya untuk menyuapkan makanan favorite membuatkan ramai netizen turut merindukan ibubapa mereka.

Malah, cara DSV melayan dan mendidik anak-anaknya juga turut mendapat pujian ramai.

Lepas tengok video Cik B dan DSV, lagi membuak-buak rasa rindu min dekat parents!

Hargailah ibu bapa korang semua sementara mereka masih ada.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di