Connect with us

Yang Hangat

Teruja Sambut Ulangtahun Kelahiran Ke-31, Risteena Terkedu Tengok Kek Hari Jadi

Sanggup ke nak makan kek tu?

Published

on

Pelakon Nur Risteena telah menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-31 pada 19 November 2020.

Namun sesuatu yang tidak disangka, kek hari jadinya berbentuk serangga yang ditakutinya sejak kecil, iaitu lipas!

Adiknya yang juga pelakon Ruhainies telah memuat naik satu video di Instagram yang menunjukkan kakaknya terkejut sebaik membuka kotak kek tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @ruhainies7

Menurut caption Ruhainies:-

“SURPRISE‼️‼️
HHAHAHAHAHAHA ?happy birthday sweet 17 @nur_risteena ♥️i hope you love the surprise???i memang dah lama plan cake ni specially order for risteena. sebab dia dari kecik lagi punya takut lipas tu kalau jerit boleh gegar bangunan. Korang rasa dia makan tak cake tu? ?”

Dari reaksi Risteena, memang terkejut betul dia tengok kek tu.

Apa pun, Hot FM nak ucapkan selamat hari jadi untuk Risteena!

 

Sumber: Instagram Ruhainies dan Nur Risteena

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
FREKUENSI HOT FM DI KOTA BHARU KINI 88.6FM
KLIK SINI
untuk strim secara live atau muat turun aplikasi
KLIK SINI
untuk dengar Hot FM
secara live di aplikasi
Tersedia di