Imbas untuk muat turun aplikasi

Story

Joybean Upgrade Saiz, Masih Maintain ‘Cute’

today15 December 2020

Background

Haaa amende yang besar tu? Susu Soya Joybean ni ha! Khas diperbuat dari kacang soya Kanada tanpa GMO.. Maksudnya, tanpa ekstrak tambahan, pewarna atau minyak.. Ramai kan selalu salah faham tentang susu soya.. Tapi susu soya Joybean ni kategori susu soya yang berkhasiat!

Sumber: Facebook Joybean

Beza betul saiz dia kan? So saiz yang baru ni korang akan rasa lagi puas.. Upgrade dari saiz 320ml ke 850ml terus! Susu soya Joybean ni yang specialnya dari segi packaging.. Lebih kepada jiwa estetika tapi ada ciri-ciri moden dan warna warni. Kalau tengok satu persatu botol setiap perisa, memang unik betul warna dia, cute dengan warna pastel.. Kalau tengok dekat peti sejuk kedai membuatkan rasa teringin nak beli tu membuak-buak.. Betul tak?

Sumber: Facebook Joybean

Tahu tak, dengan susu soya Joybean ni korang boleh dapatkan dengan pelbagai perisa.. Semuanya sedap.. Antaranya Original, Collagen, Red Dates dan BlackSoy+Charcoal.. Admin dah rasa sendiri Original.. Memang sedap, tak terlalu manis.. Lepasni korang boleh nikmati sendiri dengan saiz yang lebih besar.. Boleh share dengan family lagi tau.. Buat cicah dengan roti pun sedap jugak!

Sumber: Facebook Joybean

Selalu susu soya melekat dekat tekak, tapi susu soya Joybean ni rasanya ‘light’ je dan memang lembut. Tunggu apa lagi? Nak tahu rasa dia? Korang boleh dapatkan di Giant, Aeon Big, 7 Eleven, KK Mart, Starbucks dan Shopee pun ada tau! Beli je terus saiz 850ml sebab saiz kecik memang tak cukup.. Admin dah try dah.. Berbaloi! Nanti kalau dah rasa, ambik gambar cantik-cantik, jangan lupa tag Facebook Joybean atau mention dekat story Instagram Joybean tau!

Written by: Shiqin


Previous post

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *