Connect with us

Geng Pagi Hot

ParodiHot – Avengers: The Hot Game

Sempena Avengers: Endgame, team Hot FM of course la tak ketinggalan untuk participate and ride on the wave. Mereka buat parodi sempena filem yang ditunggu-tunggu satu dunia ini. Nama pun parodi, jadi ianya hanyalah hiburan semata-mata.
Nak pesan juga ni, kebanyakkan dari kita dah invest masa, jiwa dan raga untuk filem Avengers ni maka bila korang dah tengok kat movie, silalah jangan spoil kepada yang belum menonton ya, sama macam korang yang pastinya tak mahu terjebak dengan spoiler alert ni. Kita win-win ok.

Published

on

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Connect with Us

Advertisement

Recommended Post

Advertisement

Hubungi Kami

  • Email
  • Studio Hotline
    +603-7710 8822
  • Office
    +603-7710 5022
  • Fax
    +603-7710 7098
  • Address
    Media Prima Audio, PH Floor, North Wing, Sri Pentas, Persiaran Bandar Utama, 47800, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.