Imbas untuk muat turun aplikasi

avengers

3 Results / Page 1 of 1

Geng Pagi Hot

ParodiHot – Avengers: The Hot Game

Sempena Avengers: Endgame, team Hot FM of course la tak ketinggalan untuk participate and ride on the wave. Mereka buat parodi sempena filem yang ditunggu-tunggu satu dunia ini. Nama pun parodi, jadi ianya hanyalah hiburan semata-mata. Nak pesan juga ni, kebanyakkan dari kita dah invest masa, jiwa dan raga untuk filem Avengers ni maka bila korang dah tengok kat movie, silalah jangan spoil kepada yang belum menonton ya, sama macam […]

today24 April 2019