Imbas untuk muat turun aplikasi

Inspirasi

[VIDEO] “Touch Screen” – Cara Guru Ini Mengajar Anak Muridnya Curi Perhatian Netizen

today21 April 2022

Background


Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan cara guru itu mengajar.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mendapat 341.5K views, 40.9K likes dan 667 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Klik sini untuk baca artikel penuh.

Sumber:

Written by: Lily Nazeera


Previous post

Story

Raya Lebih Meriah Tapi Selamat Dengan Penulen Air Jiksoo Ria & Penulen Udara All Clean

Setelah 2 tahun tidak beraya bersama, tahun ni mesti ramai yang excited nak pulang ke kampung halaman kan? Walaupun dalam norma baharu, sambutan perayaan ni mesti kekal meriah di samping yang tersayang. Paling penting, tahun ni kita dapat merasai kembali kemeriahan ziarah menziarahi rumah sedara-mara sambil bertukar-tukar menu raya. Tak sabarnya nak makan rendang, kuah kacang, lemang dan macam-macam lagi! Time ni lah baru dapat rasa menu-menu yang rare! Masa […]

today21 April 2022