Imbas untuk muat turun aplikasi

stacy

6 Results / Page 1 of 1

Yang Hangat

Stacy tak impikan trofi AJL 36

KUALA LUMPUR: Sering diingatkan suami agar tidak meletakkan harapan terhadap karya sendiri, membuatkan Stacy terkejut apabila lagu Cinta hasil lirik nukilannya, melangkah ke pentas akhir, Anugerah Juara Lagu (AJL) Ke-36.

today26 January 2022

Yang Hangat

ABPBH 34 rai perpaduan

KUALA LUMPUR: Saban tahun, pengisian Malam Kemuncak Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) yang menyajikan keunikan bakat bintang legenda dan generasi pelapis, dinanti-nantikan peminat.

today15 November 2021

Jamming Hot

Khayal – Stacy

Kalau korang nak tahu, lagu Khayal ni tentang cabaran dan kesakitan yang perlu dilalui someone dalam menghadapi dunia realiti. Kalau korang hayati lirik dia, memang deep sangat. Stacy juga bagitahu yang lagu ni menceritakan tentang macam mana sakitnya menghadapi dunia realiti. Bila kita tertekan, marah dan kecewa. Kalau boleh kita nak lari dari segala masalah. Boleh related dengan kita semua juga kan? So kalini, jom kita dengar Khayal versi akustik […]

today23 September 2019

Geng Pagi Hot

Surat Cinta Untuk Akim tapi Stacy yang baca! Habislah..

Bayangkan kalau kita terbaca surat cinta yang ditulis kepada pasangan kita. Confirm boleh terbalik dunia..huhu.. Tapi lain pulak dengan Stacy ni, cute gila reaksi bila dia sendiri yang baca surat-surat cinta peminat kepada suaminya si Akim, yang juga penyanyi utama kumpulan Akim & The Majistret. Kalau korang nak tau, surat-surat ini tersimpan hampir setahun. Bukan tu aje, surat tu telah diposkan ke alamat pembaca berita Buletin Utama TV3. Yang bestnya, […]

today17 July 2019