Imbas untuk muat turun aplikasi

Sarancak

16 Results / Page 2 of 2

Geng Pagi Hot

Kereta Berhias Shuib

Kisah bunga dan ysuku untuk sekarang ni rasanya macam sangat sinonim. Ini semua rentetan daripada kisah motor Shuib. Korang boleh check kat semua social media, pasal ysuku ni memang kata orang create talkability lah. Dan tentunya kami di Hot FM gunakan kesempatan yang ada terus ride on apa yang tengah hangat. Kami buat prank manja-manja pada Shuib pada kereta dia pulak. Actually planning untuk prank tidak mudah ya kawan-kawan. But […]

today24 June 2019

Geng Pagi Hot

Sarancak Kena Kutuk

Biar betul kali ni Sarancak kena kutuk? Ooo, rupa paras ada sedikit kekurangan terus dapat lesen untuk laser orang sana sini ya? Jangan begitu kawan-kawan, jaga hati dan perasaan mereka ok. Senanglah, benda bukan kena dekat kita. Cuba kita pulak yang alaminya, menggagau juga la nak cari apa yang terbaik untuk pulihkan. Apa yang min bebelkan ni? Haih.. tengok la sendiri, kerana setiap masalah ada penyelesaiannya.

today7 May 2019

Geng Pagi Hot

ParodiHot – Avengers: The Hot Game

Sempena Avengers: Endgame, team Hot FM of course la tak ketinggalan untuk participate and ride on the wave. Mereka buat parodi sempena filem yang ditunggu-tunggu satu dunia ini. Nama pun parodi, jadi ianya hanyalah hiburan semata-mata. Nak pesan juga ni, kebanyakkan dari kita dah invest masa, jiwa dan raga untuk filem Avengers ni maka bila korang dah tengok kat movie, silalah jangan spoil kepada yang belum menonton ya, sama macam […]

today24 April 2019

No more entries